Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Graavilohivinkit

Graavilohivinkit

Arvio: 4/5
Monta ideaa, mitä tehdä graavilohesta.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta
Karppaajalle

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

Cocktail-palat:
150 g Apetit perinteinen graavilohi tai graavikirjolohi
kirsikkatomaatteja
avocadoa
varsiselleriä
 
Tahna leivälle:
150 g Apetit perinteinen graavilohi tai graavikirjolohi
2 punasipulia kuutioituna
1 dl tillisilppua
1 prk (200 g) ranskankermaa
 
 
Pasta-ateria:
4 annostaspaghettia
4 palaakuivahtanutta vaaleaa leipää kuutioituna
3 rklApetit- tai Neito™ rypsiöljyä
2 valkosipulinkynttä
Apetit Kotimainen Sipulikuutioita
150 g Apetit perinteinen graavilohi tai graavikirjolohi
2 dl lehtipersiljaa
suolaa
mustapippuria
 
Kastike riisille:
400 g tomaattimurskaa
2 valkosipulinkynttä
1 tlmustapippuria
1 tlsuolaa
150 g Apetit perinteinen graavilohi tai graavikirjolohi
Tarjoiluun:
8 dlriisiä keitettynä
4 palaahyvää leipää
 
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Tahna: sekoita kulhossa punasipuli, tilli ja ranskankerma

Pasta: Keitä pasta. Paista leipäkuutiot rapeiksi kasviöljyssä, siirrä syrjään. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja kuullota ne sipulikuutioiden kanssa kasviöljyssä. Lisää pannulle graavilohi ja kypsennä muutama minuutti. Siivilöi pasta ja ota talteen hieman vettä. Kaada spagetti ja vesi pannulle sipuleiden ja kalan joukkoon. Lisää lehtipersilja ja suolaa ja pippuria maun mukaan. Tarjoile leipäpalojen kera.

Kastike riisille: Kaada tomaattimurska paistinpannulle. Murskaa joukkoon valkosipuli. Lisää mausteet ja graavikala suikaleina. Kuumenna ja tarjoa riisin ja hyvän leivän kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000