Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Graavilohiparsat

Graavilohiparsat

Arvio: 4/5
Graavilohi sopii käytettäväksi pekonin tavoin.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 nippuvihreää parsaa
2 pkt (150 g) Apetit Graavilohta
Tarjoiluun:
2 ps (á 500 g) Apetit Muurikka-kasviksia
1 psHollandaisekastiketta tai -kastikeaineksia

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Keitä parsa seuraavasti: taita parsojen tyvestä puumainen osa pois ja kuori parsat halutessasi perunankuorimaveitsellä.

Kuumenna kapeassa, korkeassa kattilassa vettä sen verran, että parsojen nuput jäävät vedenpinnan yläpuolelle. Mausta kiehuva vesi suolalla ja keitä noin kolme minuuttia. Kaada vesi pois.

Kääri parsat graaviloheen. Käytä tarvittaessa cocktail-tikkuja apuna. Grillaa kauniin raidallisiksi, poista cocktail-tikut ja herkuttele Apetit-Muurikka -kasvisten kera. Parsan kastikkeeksi sopii hollaindaise-kastike.

Vinkki! Kun parsa ei ole sesongissa, käytä tölkkiparsaa. Sitä ei tarvitse keittää.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000