Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Graavilohileipä

Graavilohileipä

Arvio: 3/5
Graavilohileipä on simppeli eväs.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta
Laktoositon
Maidoton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 pkt (150 g)Apetit Perinteinen Graavilohta
4 palaaruisleipää (kansi- ja päällipuoli per ruokailija)
1 rklkasvirasvalevitettä
1 tltilliä
 
Jos graavaat lohen, tarvitset
1 kgApetit Lohta ruodottomana fileenä (*
2 rklmerisuolaa
2 tlsokeria
1 tlkarkeaksi rouhittua valkopippuria
1 tltilliä
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Avaa graavilohipakkaus. Kun siivut saavat hetken ilmaa, saat ne paremmin irti toisistaan.

Sipaise ruisleiville kasvirasvalevitettä ja silppua päälle tilliä. Jaa leiville graavilohi ja pane palat vastakkain. Kääri voipaperiin ja pakkaa kylmälaukussa eväiksi.

Jos graavaat lohen itse, tee kuten graavi perinteisesti tehdään: Nosta lohifilee voipaperille. Ripottele kalalle suola, sokeri ja pippurit. Saksi päälle reilusti tilliä. Kääräise kala tiukaksi paketiksi ja nosta kylmään. Anna kalan graavautua seuraavaan päivään. Kun käytät graavilohen, kaavi tillit syrjään ja leikkaa lohesta ohuita siivuja. Koristele tuoreella tillillä.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000