Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Graavilohi-pyttipannu

Graavilohi-pyttipannu

Arvio: 0/5
Pyttipannuun saat herkullisen äkkisuolaisen viimeistelyn graavilohesta.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

4 kookasta, keitettyä perunaa reiluina viipaleina
3 rklNeito Rypsiöljyä™
1 ps (á 200 g) Apetit Kotimainen Sipulikuutioita
1 ps (200 g) Apetit Papuja
1 ps (250 g) Apetit Kotimainen Porkkanaviipaleita
1 ps (200 g) Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä
150 gApetit Graavilohta
kourallinen herneenversoja
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Paista perunat rypsiöljyssä keskilämmöllä kauniin värisiksi. Lisää pannulle sipulikuutiot ja paista ne kypsiksi.

Höyrytä pavut ja porkkanat kattilassa kypsiksi.

Lisää kypsät kasvikset paistinpannulle, kääntele hetki, mausta ja jaa lautasille. Kuumenna pannu kuumaksi ja paista siinä nopeasti graavilohiviipaleet annosten päälle. Viimeistele herneenversoilla.

Vinkki! Voit korvata graavikalan kypsällä kalalla

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000