Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Ginigraavattu lohi

Ginigraavattu lohi

Arvio: 2/5
Valmistusaika: Yli 1 tunti
6 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

750 g Apetit lohta fileenä (*
½ dlsokeria
1 ½ rkl merisuolaa
1 rkl valkopippuria
1 rkl roseepippuria
2 rkltilliä
2 tl giniä
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Putsaa lohifilee ja varmistu, että kaikki ruodot on poistettu. Laita filee nahkapuoli alaspäin voipaperille.

Sekoita sokeri, suola ja pippurit keskenään. Jaa seos kalalle. Saksi päälle reilusti tilliä. Pirskota päälle gini. Kääräise kala voipaperiin ja tuorekelmuun. Anna kalan olla kylmässä kaksi vuorokautta.

Leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja tarjoa jäisillä puolukoilla koristeltuna.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000