Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Flank steak chimichurri-kastikkeella

Flank steak chimichurri-kastikkeella

Arvio: 5/5
Chimichurri-kastike: helpommin tehty kuin lausuttu!
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 kgflank steakia eli naudan kuvepaistia
1 rklsuolaa
1 rklmustapippuria rouhittuna
3 rklsoijaa
½sitruunan mehu
4valkosipulin kynttä
1 palainkivääriä raastettuna
2 rkl hunajaa
 
Chimichurri-kastike
2 ruukkuakorianteria
4 palaaApetit Kotimainen Pinaattia
3 valkosipulinkynttä
2 limetin mehu
1 tljauhettua kuminaa
¼ tlcayennepippuria
1 tlsuolaa
1 dlNeito™ Sitruuna rypsiöljyä
 
Tarjoiluun
2 psApetit Muurikkakasviksia
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita marinadin ainekset keskenään.

Mausta liha tunti ennen grillausta kauttaaltaan hieromalla sen pintaan suolaa ja rouhittua mustapippuria. Pane liha pussiin ja lisää muut ainekset. Anna marinoitua tunti. Sekoita kastike ja nosta kylmään.

Grillaa kuumassa grillissä 3-4 minuuttia molemmin puolin sen mukaan, minkä kypsyysasteen haluat. Jos käytät paistomittaria, medium-kypsyysaste on saavutettu lihan sisälämpötilan noustua 55 asteeseen.

Kääri liha folioon ja anna vetäytyä 10 minuuttia.

Leikkaa lihasta kohtisuoraan lihassyihin nähden ohuehkoja, noin sentin paksuisia siivuja. Nosta tarjolle kastike ja nauti liha sen sekä Apetit Muurikka-kasvisten kera!

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000