Resepti

Feta-kasvispiirakka

Arvio: 3.3 / 5

Fetajuusto on loistava pari kasviksille.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 8 palaa

Feta-kasvispiirakka

Ainekset

0,5pktvalmis pakastettu piirakkapohjataikina
Täyte
1pssApetit Kruunusekoitusta
1dlApetit Kotimainen Sipulia
Neito Rypsiöljyä™ tai Apetit-rypsiöljyä
1dlfetajuustoa kuutioina
Kastike
2kananmunaa
1prkmaustettua tuorejuustoa
1dlruokakermaa
mustapippuria
Päälle
1dljuustoraastetta
Tarjoiluun
1dlApetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä
savulohisalaattia

Valmistusohjeet

1. Sulata valmis pakastepiirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan ja painele tai kaulitse taikina voideltuun piirakkavuokaan, myös reunoille.

2. Jaa piiraspohjalle kasvissekoitus. Kuullota sipulikuutiot kasviöljyssä pannulla ja lisää sipulikuutiot ja fetajuusto piiraspohjalle.

3. Sekoita täyte ja jaa se piirasvuokaan. Ripottele päälle juustoraaste. Paista 200 °C:ssa noin 30 min. Höyrytä tarjolle herneitä ja/tai herkuttele salaatin kanssa.

4. Vinkki! Voit käyttää myös Apetit Parhaat Hunajainen Kruunusekoitusta