Resepti

Falafelvohvelit katkarapu-remouladella

Aromikkaiden vohveleiden kaveriksi käy mainiosti katkarapu-remouladekastike.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 6 kpl

Falafelvohvelit katkarapu-remouladella

Ainekset

1pktAl'Fez Falafel -kasvispyörykkäjauhetta
5palaa Apetit Kotimainen Pinaattia tai tuoretta pinaattia höyrytettynä ja silputtuna
2dlturkkilaista jugurttia
0,5dlApetit-rypsiöljyä
1dlvettä
2kananmunaa
Katkarapu-remoulade
0,5rskatkarapuja huuhdeltuna ja valutettuna (à 400 g)
1salottisipuli kuutioituna
1pieni porkkana raastettuna
1rklkapriksia
2rklpersiljaa silputtuna
0,5pktkylmäsavulohta kuutioituna (à 150 g)
0,5dlmaustekurkkua kuutioituna
0,5dlsinappia
mustapippuria
1dlturkkilaista jogurttia valutettuna
1dljalapenomajoneesia

Valmistusohjeet

1. Sekoita vohvelitaikinan ainekset keskenään. Anna tekeytyä noin 10 min.

2. Lorauta vohveliraudalle tilkka kasviöljyä ja annostele sille kauhallinen vohvelitaikinaa. Paista kypsäksi, lisää kasviöljyä ja pane uusi vohveli paistumaan.

3. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja tarjoa vohveleiden kanssa.