Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Falafelvohvelit katkarapu-remouladella

Falafelvohvelit katkarapu-remouladella

Arvio: 5/5
Aromikkaiden vohveleiden kaveriksi käy mainiosti katkarapu-remouladekastike.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
6 kpl

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 pktAl'Fez Falafel -kasvispyörykkäjauhetta
5 palaaApetit Kotimainen Pinaattia tai tuoretta pinaattia höyrytettynä ja silputtuna
2 dlturkkilaista jugurttia
1/2 dlApetit-rypsiöljyä
1 dlvettä
2kananmunaa
 
Katkarapu-remoulade:
1/2 rs (à 400 g) Apetit Katkarapuja huuhdeltuna ja valutettuna
1salottisipuli kuutioituna
1pieni porkkana raastettuna
1 rklkapriksia
2 rklpersiljaa silputtuna
1/2 pkt(à 150 g)Apetit Kylmäsavulohta kuutioituna
1/2 dlmaustekurkkua kuutioituna
1/2 dlsinappia
mustapippuria
1 dlturkkilaista jogurttia valutettuna
1 dljalapenomajoneesia

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita vohvelitaikinan ainekset keskenään. Anna tekeytyä noin 10 min.

Lorauta vohveliraudalle tilkka kasviöljyä ja annostele sille kauhallinen vohvelitaikinaa. Paista kypsäksi, lisää kasviöljyä ja pane uusi vohveli paistumaan.

Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja tarjoa vohveleiden kanssa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000