Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Ceviche eli äyriäiscocktail

Ceviche eli äyriäiscocktail

Arvio: 5/5
Pirteänraikas ceviche on herkku, jota kelpaa tarjota vaikka cocktail-kutsuilla tai kevyenä alkupalana.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
10 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 rasia (170/400 g) Apetit Isoja Katkarapuja
1 tlksimpukoita
250 g vaaleaa kalaa (turska, seiti, punakampela) (*
250 g kirjolohta
3 limetin mehu
1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
½ rkl tuoretta chiliä suikaloituna
2 varsisellerinvartta suikaloituna
1 tl suolaa
ripaus sokeria
2 valkosipulinkynttä
1 tlrouhittua valkopippuria
1 rkltilliä
 
Tarjoiluun:
10 lehteäsalaattia suikaloituna
1raaka punasipuli
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Suikaloi kalafileet. Valuta katkaravut ja simpukat. Lisää äyriäiset kalapalojen joukkoon.

Purista mehu limeteistä, siivilöi se kulhoon ja lisää joukkoon. Kaada liemi kala-äyriäisseokseen. Sekoita ja anna marinoitua jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään.

Lado kerroksittain alkupalamaljoihin salaatin kanssa. Tarjoa alkupalana.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000