Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Canneloni vege à la Tuorekset

Canneloni vege à la Tuorekset

Arvio: 5/5
Aina ei tarvitse syödä lihaa, kirjoittavat Isät kokkaa -kirjan Joonas Hämäläinen ja Serko Rantala. Kasvistäytteiset cannelonit vaativat pientä askartelua mutta lopputuloksena on kivan eri näköinen annos tuttua pastaa ja kasviksia.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta
Laktovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 rs (á 200 g)Apetit Tuorekset Sienestäjän pannuvihannes
1valkosipulinkynsi silputtuna
1 rkloliiviöljyä
1 dlkuohukermaa
1 tlsuolaa
1 tlmustapippuria
1 pktcanneloneja
100 gparmesaanijuustoa raastettuna
 
Tarjoiluun:
1 pallobuffalo mozzarellaa
1 rkltuoretta basilikaa

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuullota kasviksia pannulla oliiviöljyssä, kunnes ne ovat pehmeitä. Lisää kuohukerma ja anna sen "imeytyä" kasviksiin. Mausta seos ja anna sen jäätyä.

Täytä suurisuinen pursotinpussi kasvisseoksella ja pursota cannelonit täyteen massaa. Sipaise uunivuokaan kevyesti kasviöljyä ja lado cannelonit siihen. Viimeistele parmesaanijuustolla. Paista uunissa 200-asteessa 20-30 minuuttia, kunnes pasta on pehmennyt.

Revi mozzarella kuumien cannelonien päälle ja viimeistele tuoreella basilikalla.

Vinkki! Ohje on mukailtu Isät kokkaa -kirjan (Cozy Publishing, 2016) reseptistä. Joonaksen ja Serkon ohjeessa kasviksina oli käytetty fenkolia, munakoisoa, kesäkurpitsaa ja purjon pätkää.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000