Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Broileri-riisikeitto

Broileri-riisikeitto

Arvio: 4/5
Ihana arkipäivän keitto valmistetaan broilerista ja täysjyväriisistä. Väriä ja makua keitto saa kasviksista.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 rkl Neito Rypsiöljyä™
300 gbroilerin rintafileetä suikaleina
1 tlsuolaa
1 tlchilijauhetta
2 valkosipulinkynttä
100 g purjosipulia
½ punainen chili
1 ps (250 g) Apetit Kotimainen Porkkanaviipaletta
1 l vettä
1 dl täysjyväriisiä
1 liemikuutiota
200 g sulatejuustoa
100 g tomaattipyreetä
1 ps (200 g) Apetit herne-maissi-paprika –sekoitusta
1 ruukku korianteria
1 tlsuolaa

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Ota broilersuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.

Kuumenna kasviöljy kattilassa ja ruskista suikaleet siinä kullankeltaisiksi. Mausta ripauksella suolaa ja chilimaustetta. Hienonna valkosipulinkynnet. Halkaise purjo pituussuunnassa. Huuhtele lehtien välit ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Hienonna chili.

Lisää valkosipuli, purjo, chili ja porkkanaviipaleet kattilaan ja anna paahtua muutama minuutti seosta samanaikaisesti puuhaarukalla sekoitellen.

Lisää vesi, täysjyväriisi ja liemikuutiot. Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisi on kypsää. Lisää joukkoon sulatejuusto, tomaattipyree ja kasvissekoitus. Anna keiton kiehua, kunnes sulatejuusto on sulanut. Tarkista maku. Ripottele keittoon yrttisilppua ja tarjoa kuumana.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000