Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Broileri-kermaperunavuoka

Broileri-kermaperunavuoka

Arvio: 3/5
Helppo ja ruokaisa vuokaruoka, jonka kypsyessä hoituvat kotityöt.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (750 g)Apetit Kotimainen Uunivalmis Kermaperunaa
1 rklNeito rypsiöljyä™
1 rs (400 g)kanan rintafileetä
1 ps (200 g)Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä
2kevätsipulia
1valkosipulin kynsi
1 tlmustapippuria
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kaada kermaperunat uunivuokaan.

Kuumenna tilkka rypsiöljyä paistinpannulla. Leikkaa kananrintafileet reiluiksi haarukkapaloiksi ja ruskista nopeasti pannulla. Siirrä lihapalat vuokaan. Pilko joukkoon kevätsipulit ja kuorittu valkosipulinkynsi. Mausta mustapippurilla. Kypsennä 225 °C:ssa 40 minuuttia.

Vinkki! Voit käyttää myös Apetit Uunivalmis Valkosipulikermaperunaa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000