Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Bolognese-kastike

Bolognese-kastike

Arvio: 3/5
Tomaattinen jauhelihakastike eli bolognese on monen lapsen herkkuruoka.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Laktoositon
Maidoton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

400 g jauhelihaa
2 rkl tomaattipyreetä
1 prk (400 g) paseerattua tomaattia
1 ps (à 200 g)Apetit Papuja
3 dl vettä
1 tl kuivattua basilikaa
1 tl paprikajauhetta
1 tl suolaa
2 tl sokeria
0,5 tl mustapippuria
 
Tarjoiluun
4 annostakypsää pastaa
1 ps (à 300 g) Apetit Puutarhurin sekoitusta

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Ruskista jauheliha ja lisää pannulle tomaattipyree, pavut, vesi ja mausteet. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen ilman kantta noin 10 minuuttia.

Höyrytä pastan joukkoon tulevat kasvikset kypsiksi, sekoita kypsän pastan joukkoon ja kuumenna. Tarjoa pasta-kasvissekoitus Bolognese-kastikkeen kanssa.

Vinkki! Jos pavut eivät maistu kokonaisina, anna niiden sulaa ennen käyttöä ja paloittele ne pienemmiksi. Pavun sijaan kastikkeeseen sopii myös maissi.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000