Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Bibimbap à la Tuorekset

Bibimbap à la Tuorekset

Arvio: 4/5
Kokoa kulhoruoka korealaisittain kasviksista ja maustetusta riisistä.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton
Lakto-ovovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

250 g sushiriisiä
2 rkl riisiviinietikkaa
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
 
Kulhoon:
1 rs (200 g) Apetit Tuorekset Sienestäjän pannuvihannes
2 rkl riisiviinietikkaa
1 tl sormisuolaa
1 tl sokeria
2 dl ituja
 
Lisäksi:
1 ps Apetit Kasvisjauhispyöryköitä
Apetit-rypsiöljyä
 
Kastike:
2 rkl seesamiöljyä
2 tl vaaleita seesaminsiemeniä
1/2 tl suolaa
mustapippuria myllystä
 
Tarjoiluun:
4 kananmunaa paistettuna
sriracha-chilikastiketta
soijaa
tuoretta korianteria
hummusta

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.

Laita kasvikset riisiviini­etikan, suolan ja sokerin kanssa kulhoon. Anna maustua sillä aikaa, kun valmistelet muut aineet.

Keitä ituja minuutti suolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois, huuhtaise kylmällä vedellä ja valuta.

Paista kasvisjauhispyörykät rapeiksi pannulla kasviöljyssä. Sekoita kastike ja kaada se pyöryköiden päälle.

Paista kananmunat rypsiöljytilkassa paistinpannulla synny side up eli toiselta puolelta kypsäksi.

Kokoa annokset. Laita kulhoihin riisiä, kasviksia, kasvisjauhispyörykät ja kananmuna. Tarjoa chilikastikkeen, soijan ja korianterin kanssa ja lusikoi annoksiin runsaasti hummusta.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000