Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Bataattikuutiot pinaattipestolla

Bataattikuutiot pinaattipestolla

Arvio: 4/5
Makea bataatti koukuttaa suolaisen pinaattipeston kaverina.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
6 annosta
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton
Lakto-ovovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

Pinaattipesto:
2 rkl kiehuvaa vettä
2 valkosipulinkynttä
1 ps (150 g) Apetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia sulatettuna
1/2 ruukkua tuoretta basilikaa
2 dl manteleita
3/4 dl Neito Rypsiöljyä™ tai Apetit-rypsiöljyä
2 tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
 
Tarjoiluun:
300 g bataattia kuutioituna ja höyrytettynä
2 ps (à 320 g) Apetit Kasvispyöryköitä (Huom! Ei vegaani, sisältää emmental-juustoa)
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Valmista ensin pinaattipesto:

Kuori valkosipuli. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi kastikkeeksi. Käytä kuumien kasvisten kastikkeena.

Kuumenna kasvispyörykät tarjolle pakkauksen ohjeen mukaisesti.

Esiypsennä bataattikuutiot keittämällä ne suolavedessä tai höyrytä ne. Kuumenna esikypsennettyjä bataattipaloja noin viitisen minuuttia kasviöljyssä paistinpannulla. Sekoita joukkoon muutama lusikallinen pinaattipestoa ja tarjoa kasvispyöryköiden kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000