Resepti

Bataattia paputäytteellä

Arvio: 3.8 / 5

Uunibataatit tuovat piristävää vaihtelua perinteisiin uuniperunoihin.

Valmistusaika: Yli 60 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Bataattia paputäytteellä

Ainekset

2bataattia
1rklNEITO™ -rypsiöljyä
1pssApetit Kotimainen Sipulikuutioita
1pssApetit Papusekoitusta
1tlsuolaa
1tlpippuria
1tlmuskottipähkinäjauhetta
200gcheddarjuustoraastetta

Valmistusohjeet

1. Halkaise bataatit pituussuunnassa ja kääri folioon. Kypsennä 200-asteisessa uunissa reilu tunti.

2. Koverra bataatinpuolikkaiden sisusta kulhoon. Lorauta paistinpannulle tilkka öljyä ja paista sipuleita sekä papusekoitusta hetki ja lisää ne bataatin joukkoon kulhoon. Mausta suolalla, pippurilla sekä muskottipähkinällä.

3. Lisää täyteseokseen juustoraaste ja lusikoi seos bataattipuolikkaisiin. Gratinoi 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.