Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Bataattia paputäytteellä

Bataattia paputäytteellä

Arvio: 4/5
Uunibataatit tuovat piristävää vaihtelua perinteisiin uuniperunoihin.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta
Gluteeniton
Laktovegetaarinen
Sisältää pähkinää

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 bataattia
1 rklNEITO™ -rypsiöljyä
1 ps (à 200 g)Apetit Kotimainen Sipulikuutio
1 ps (300 g) Apetit Papusekoitus
1 tlsuolaa
1 tlpippuria
1 tlmuskottipähkinäjauhetta
200 g cheddarjuustoraastetta
 
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Halkaise bataatit pituussuunnassa ja kääri puolikkaat folioon. Kypsennä 200-asteisessa uunissa reilu tunti.

Koverra bataatinpuolikkaiden sisusta kulhoon. Lorauta paistinpannulle tilkka kasviöljyä ja paista wokkikasvikset siinä rapsakoiksi.

Kuumenna tilkka vettä kattilassa ja höyrytä papusekoitus kypsäksi. Lisää kasvikset bataatin joukkoon kulhoon. Mausta suolalla, pippurilla sekä muskottipähkinällä.

Lisää täyteseokseen haluamasi määrä juustoraastetta ja lusikoi seos bataattipuolikkaisiin. Ripottele bataateille juustoraastetta ja gratinoi 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000