Resepti

Aurinkoiset kirjolohinyytit

Arvio: 3.5 / 5

Pippurinen tuorejuusto mehevöittää kirjolohen ja kasvikset nyyteissä, jotka valmistuvat grillissä kuin itsestään.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Aurinkoiset kirjolohinyytit

Ainekset

600gkirjolohifileetä
2pssApetit Aurinkokasviksia
1rsmustapippurituorejuustoa
2rklNeito Rypsiöljyä™
1rklhienonnettua tilliä
Tarjoiluun
1prkApetit Perunamuusia

Valmistusohjeet

1. Voitele kasviöljyllä neljä 30x40 cm foliopalaa. Leikkaa kirjolohifilee annospaloiksi. Aseta kunkin foliopalan keskelle kirjolohipala nahkapuoli alaspäin, ympärille Aurinkokasvikset ja sen päälle tuorejuusto nokareina.

2. Kääri foliot nyyteiksi ja grillaa 15–20 min.

3. Koristele ruoka tillisilpulla. Aurinkokasvisten asemesta voit kokeilla myös muita Kesäpöytä-vihannessekoituksia. Herkuttele!