Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Aurinkoiset kirjolohinyytit

Aurinkoiset kirjolohinyytit

Arvio: 3/5
Pippurinen tuorejuusto mehevöittää kirjolohen ja kasvikset nyyteissä, jotka valmistuvat grillissä kuin itsestään.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

600 g Apetit Kirjolohifileetä
2 ps (à 300 g) Apetit Aurinkokasviksia
1 prk mustapippurituorejuustoa
2 rkl Neito Rypsiöljyä™
1 rkl hienonnettua tilliä
 
Tarjoiluun:
4 annostaperunamuusia

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Voitele kasviöljyllä neljä 30x40 cm foliopalaa. Leikkaa kirjolohifilee annospaloiksi. Aseta kunkin foliopalan keskelle kirjolohipala nahkapuoli alaspäin, ympärille Aurinkokasvikset ja sen päälle tuorejuusto nokareina.

Kääri foliot nyyteiksi ja grillaa 15–20 min.

Koristele ruoka tillisilpulla. Aurinkokasvisten asemesta voit kokeilla myös muita Kesäpöytä-vihannessekoituksia. Herkuttele!

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000