Resepti
Aurinkoiset kirjolohinyytit
Arvio: 3.5 / 5
Pippurinen tuorejuusto mehevöittää kirjolohen ja kasvikset nyyteissä, jotka valmistuvat grillissä kuin itsestään.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
600 | g | kirjolohifileetä |
2 | pss | Apetit Aurinkokasviksia |
1 | rs | mustapippurituorejuustoa |
2 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
1 | rkl | hienonnettua tilliä |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
1 | prk | Apetit Perunamuusia |
Valmistusohjeet
1. Voitele kasviöljyllä neljä 30x40 cm foliopalaa. Leikkaa kirjolohifilee annospaloiksi. Aseta kunkin foliopalan keskelle kirjolohipala nahkapuoli alaspäin, ympärille Aurinkokasvikset ja sen päälle tuorejuusto nokareina.
2. Kääri foliot nyyteiksi ja grillaa 15–20 min.
3. Koristele ruoka tillisilpulla. Aurinkokasvisten asemesta voit kokeilla myös muita Kesäpöytä-vihannessekoituksia. Herkuttele!