Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Apetit-pizzan tuunausvinkit

Apetit-pizzan tuunausvinkit

Arvio: 3/5
Valmistusaika: alle ½ tuntia

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

 
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna pizza pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

Jos kuumennat pizzan uunissa, poista pizza muovikääreestä. Aseta jäinen pizza uunipellille leivinpaperin päälle ja anna sulaa huoneenlämmössä niin kauan, että uuni lämpenee 250 asteeseen. Paista pizzaa uunipellillä uunin keskiosassa noin 7 minuuttia kunnes juusto on kunnolla sulanut. Paistoaika saattaa vaihdella eri uuneissa.

Jos kuumennat pizzan mikroaaltouunissa, poista pakkaus ja suojakääre. Aseta jäinen pizza matalalle ruokalautaselle ja laita mikroaaltouuniin. Lämmitä täysteholla (750 W) n. 4-5 minuuttia kunnes juusto on sulanut. Mikrouunikypsennyksessä pohjasta tulee pehmeä, ellei käytössäsi ole paistoalustalla varustettu mikroaaltouuni. Pizza kuumennetaan ilman muovikalvoa paistoalustalla. Paistoalusta kuumenee ja pohja rapeutuu kuumennettaessa. Varo kuumaa paistoalustaa nostaessasi pizzaa ulos mikroaaltouunista.

Apetit-pizzan tuunausvinkkejä:

Sipaise pizzan reunat Neito erikoisrypsiöljyllä tai oliiviöljyllä heti uunista oton jälkeen.

Tarjoa pizza ruccolan, vuohenjuuston ja oliivien kera.

Suikaloi pizzalle ohuita siivuja kelta- tai salaattisipulista.

Pirskottele pizzalle tabascoa, kääräise rullalle ja syö wrap-tyyliin.

Murenna pizzalle fetajuustoa.

Viimeistele pizza herkkukurkkuviipaleilla.

Ripottele pizzalle oreganoa.

Murskaa pizzalle valkosipulinkynsi.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000