Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Annospaloina grillattu BBQ-kirjolohi ja Muurikka-kasvikset

Annospaloina grillattu BBQ-kirjolohi ja Muurikka-kasvikset

Arvio: 4/5
Kala ja kasvikset on kepeää ruokaa.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 Apetit Kirjolohifilee (*
kalamaustetta
1 ps (500 g) Apetit Muurikka-kasvikset pehmeän pippurinen
 
Tarjoiluun:
1 psjäävuorisalaattia
4tomaattia
2 tlApetit-rypsiöljyä
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Grillaa kirjolohifilee kypsäksi keskilämmöllä ja mausta se. Pariloi siinä samalla Muurikka-kasvikset.

Tarjoa lisäksi salaatista ja tomaatista sekoitettu, rypsiöljyllä viimeistelty salaatti.

Vinkki! Jos käytät maustamatonta tai mustapippurilla maustettua kalaa, sivele kalan pintaa pariloinnin aikana BBQ-kastikkeella.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000