Kasvisjauhis

Kasvisjauhis

Vegaani uutuus vaativaan makuun

Apetit Kasvisjauhis-tuotteet

Kuvaa klikkaamalla pääset tuotetietoihin

Apetit

Kasvisjauhis


Haluatko lisätä kasvisten käyttöä? Uudet, maukkaat Apetit Kasvisjauhis-tuotteet maistuvat niin sekaaneille kuin vegaaneille. Kehitimme ne kaikille,  jotka ovat odottaneet helppoja ja herkullisia kasviproteiinituotteita. Käyttövalmiit pihvit ja pyörykät on helppo sisällyttää arkiruokiin. Apetit Kasvisjauhis -tuotteet soveltuvat täysin vegaaniseen ruokavalioon.

Löydät Apetit kasvisjauhistuotteet pakasteena kaupastasi. Myöhemmin  keväällä tuomme Kasvisjauhis-tuotteet myös valmisruokalämpötilaan ja silloin kasviproteiinitarjontamme laajenee tuoteperheeksi, joilla koostat ruokasi monipuolisesti eri kasviproteiineista.

 

Video: Videolle.fi, kuvauspaikka UniCafe Helsinki

Video: Videolle.fi, kuvauspaikka UniCafe Helsinki

Usein Kysytyt Kysymykset

Kenelle Apetit Kasvisjauhis on tarkoitettu?

Kasvisjauhis-tuotteet on tarkoitettu kaikille, jotka pitävät helposta ja herkullisesta arkiruoasta, kuten pihveistä ja pyöryköistä. Runsaan proteiinipitoisuuden ja vegaanisuuden vuoksi tuotteet sopivat eritysesti kuluttajille, jotka haluavat syödä enemmän kasvipohjaista ruokaa.

Sopivatko Apetit Kasvisjauhis -tuotteet erikoisruokavalioihin?

1.2.2017 lanseerattavat Apetit Kasvisjauhis-pakastetuotteet ovat laktoosittomia, gluteenittomia, soijattomia, vegaaniruokavalioon soveltuva, runsaskuituisia ja runsasproteiinisia. Tuotteet eivät sisällä munaa.

Eihän Apetit Kasvisjauhiksissa ole soijaa?

1.2.2017 saatavilla olevat Apetit Kasvisjauhispakasteet eivät sisällä soijaa.

Reseptit