Kasvisjauhis

Vegaani uutuus vaativaan makuun

Apetit Kasvisjauhis - &
Apetit Tuoreet Kasvisjauhis -tuotteet

Pakasteena vai tuoreena? Miten haluat! Kuvaa klikkaamalla pääset tuotetietoihin. Huomaa uutuus Apetit Kasvisjauhisnugget Mexican!

Apetit

Kasvisjauhis


Haluatko lisätä kasvisten käyttöä? Pakasteena myytävät Apetit Kasvisjauhis-tuotteet sekä uudet, valmisruokahyllystä löytyvät Apetit Tuoreet Kasvisjauhis -tuotteet maistuvat niin sekaaneille kuin vegaaneille. Kun tutkimme kuluttajien odotuksia kasvisruokaa kohtaan, kasvispihvit ja pyörykät osoittautuivat mieluisimmaksi tavaksi lisätä kasviproteiinia pääruokiin. Käyttövalmiit pihvit ja pyörykät on helppo sisällyttää arkiruokiin.

 

Video: Videolle.fi, kuvauspaikka UniCafe Helsinki

Video: Mainostoimisto Valve, pääsuunnittelija Kimmo Korhonen / Tuotantoyhtiö Yellow Film, tuottaja Marko Talli
Ohjaus Anna Dahlman, kuvaus Teppo Högman / Päärooleissa Niina Lahtinen ja Jaana Saarinen

Usein Kysytyt Kysymykset

Kenelle Apetit Kasvisjauhis on tarkoitettu?

Kasvisjauhis-tuotteet on tarkoitettu kaikille, jotka pitävät helposta ja herkullisesta arkiruoasta, kuten pihveistä ja pyöryköistä. Runsaan proteiinipitoisuuden ja vegaanisuuden vuoksi tuotteet sopivat eritysesti kuluttajille, jotka haluavat syödä enemmän kasvipohjaista ruokaa.

Sopivatko Apetit Kasvisjauhis -tuotteet erikoisruokavalioihin?

Apetit Kasvisjauhis -tuotteet ovat laktoosittomia, gluteenittomia (poissulkien nuggetit), soijattomia, vegaaniruokavalioon soveltuva, runsaskuituisia ja runsasproteiinisia. Tuotteet eivät sisällä munaa eikä geenimuunneltuja raaka-aineita. Tuotteet on valmistettu herneproteiinista, poikkeuksena nuggetit, joissa kasviproteiini on vehnästä. Osa tuotteista on runsassuolaisia, mikä aiheutuu herneproteiinin ja kasvisten luontaisesti sisältämästä natriumista. Tuotteista on koostettavissa normaalisuolainen ateria, kun lisäkkeeksi valitaan ei lisättyä suolaa sisältäviä aineksia.

Miten Apetit Kasvisjauhistuotteet tulee kuumentaa?

Jokaisessa tuotepakkauksessa on ohje tuotteen kuumentamiseen pannulla, mikrossa tai uunissa. Apetit Tuoreet Kasvisjauhistuotteet ovat näppärä Apetit Tuoreksiin yhdistettynä, jolloin ruoka valmistuu jopa 5 minuutissa.

Reseptit