Kuluttajapalvelu
Kampanjoiden laskeutumissivut » Kilpailusäännöt

Vegeblogihaaste-kilpailun säännöt

 

1. Arvonnan järjestäjä

Apetit Ruoka Oy


2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Apetit-henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


3. Osallistumisaika ja tapa

Kampanja-aika on 8.2.–28.2.2017. Osallistuminen tapahtuu kampanjasivuilla valitsemalla resepteistä oma suosikkinsa ja antamalla äänensä suosikkireseptilleen täyttämällä kilpailulomake. Apetit ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.


4. Palkinnot

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan yhteensä 5 kpl 100 euron arvoista Royal Ravintolat –lahjakorttia. Eniten kuluttajaääniä reseptillään saanut bloggaaja palkitaan pääpalkinnolla, joka on yksi (1) SuperLahjakortti, arvo 1000 €. Lisäksi kampanja-ajan päätyttyä toimitetaan jokaiselle kisaan osallistuneelle reseptin toteuttaneelle bloggaajalle (pois lukien pääpalkinnon voittaja) 100 € arvoinen ravintolalahjakortti. Palkinnoista ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti1.3.2017. Palkinnon voi halutessaan vaihtaa 2 X 50 € Tiketti-lahjakortiksi.

 
5. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan apetit.fi/vegeblogihaaste –sivustolla. Arvonta järjestetään kaikkien reseptejä äänestäneiden yli 18-vuotiaiden ja yhteystietonsa antaneiden henkilöiden kesken. Kukin osallistuja saa äänestää vain kerran suosikkireseptiään kampanja-aikana.6. Voittajan valinta ja palkinnon lunastus

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan yhteensä  5 ravintolalahjakorttien voittajaa.  Voittajat arvotaan 1.3.2017. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä viikossa palkinnon ilmoittamisen jälkeen, Apetit arpoo palkinnon uudelleen. Järjestäjät eivät vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista yhteystiedoista.
 

7. Verot

Apetit Ruoka Oy sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.


8. Yleistä

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista palkinnon voittajan nimi ja asuinpaikkakunta www.facebook.com/ApetitFB -sivuilla  ja muussa mahdollisessa markkinointimateriaalissa. Osallistujien antamia yhteys- ja muita henkilötietoja käytetään vain arvonnan järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin eikä tietoja käytetä tai luovuteta eteenpäin suoramarkkinointi- tai muita henkilötietolain mukaisia perusteltuja tarkoituksia varten ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.  

9. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden mitätöidä uusintaosallistuminen sellaisilta henkilöiltä, jotka ovat osallistuneet kampanjaan jo kerran äänestämällä suosikkiaan.
Myös ne osallistumiset mitätöidään, joissa henkilö on käyttänyt kiellettyjä keinoja, kuten tahallinen väärien tai virheellisten tietojen antaminen, koneellinen osallistuminen,
tietoturva-väärinkäytökset jne. Todistetusti kiellettyjä keinoja käyttäneiden osallistujien kaikki osallistumiset, myös näiden sääntöjen mukaisesti tehdyt, mitätöidään ilman eri ilmoitusta.
Helsingissä 6.2.2017