Kuluttajapalvelu
Hyvä olo » Herkullista ja nopeaa


Herkullista hetkessä

Kasvispakasteilla on todella helppo lisätä ruokiin väriä, makua ja keveyttä! Lähes kaikki Apetit-kasvikset ovat ryöpättyjä eli kevyesti lämpökäsiteltyjä. Ryöppäyksen ansiosta entsyymitoiminta vihanneksissa ei jatku ja pakastevihannekset säilyttävät tuoreutensa pitkään. Kevyestä lämpökäsittelystä johtuen pakastevihannekset valmistuvat rapeaksi ja maistuvaksi ruuaksi todella nopeasti.

  • Kiinnitä huomio riittävän lyhyeen kypsennysaikaan.
  • Lisää kasvispakasteet ruokaan vasta valmistuksen loppuvaiheessa niin rapeus säilyy.
  • Mausta kasvikset hetkeen ja mielitekoon sopivasti yrteillä, hunajalla, marinadilla, maustekastikkeella, siemenillä, pähkinöillä, maustetulla suolalla...

Myös kala on pikaruokaa. Mehevän kalan salaisuus on nopea kypsennys.

  • Kypsennä kala nopeasti niin lopputulos on mehevä.
  • Pintamausta kala niin vähempi suola riittää, etenkin kun saksit päälle saksitaan tuoreita yrttejä ja käännät pippurimyllystä pari kierrosta.