Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit

Kokkaa hyvä ruoka 5 minuutissa

18.08.2017
Paluu arkeen - Syö hyvin kiireestä huolimatta


Apetit Tuorekset ovat käyttövalmiita kasviksia, joilla lisäät ja monipuolistat kasvisten käyttöä, nopeutat ruuanvalmistusta sekä vähennät tiskiä ja hävikkiä. Ja syöt maukasta ja nopeaa ruokaa.


Näin se käy!

Viiden minuutin pikakokki maustaa ruuan lisäämällä siihen pestoa, mausteöljyyn säilöttyä fetaa, maustekastiketta, kookoskermaa tai -maitoa, chilitahnaa, inkivääritahnaa, valkosipulimurskaa, yrttejä tai saksimalla joukkoon aurinkokuivattuja tomaatteja. Pidä kotosalla Tuorekset-kasvissekoituksia sekä poimi kaupasta kotiin hyvä valikoima sellaisenaan käyttövalmiita tai kuumentamalla valmiita proteiinilähteitä:


Kuivahyllystä: tölkiin tai kartonkiin säliöttyjä herneitä, linssejä, papuja, sieniä, kanaa, säilykelihaa, sardiinia, tonnikalaa, rapuja ja simpukoita

Kalahyllystä: liemiäyriäisiä, savukalaa sekä graavi- ja kylmälohituotteita

Makkarahyllystä: makkaroita, kebablastuja ja kinkkusuikaleita ja jostakin siitä kylmähyllystä ehkäpä jauhelihan läheltä löytynevät uudet vegetuotteet Härkis ja Nyhtökaura

Juustohyllystä: leipäjuustoa, halloumia, fetaa, raejuustoa, Mifua ja tofua

Luo lisävaihtelua ripottelutuotteilla: härkäpapurouhetta, pellavansiementä, seesaminsiemeniä tai pähkinöitä voit rippasta ruokaan ja siten vahvistaa sen etnistä alkuperää.


Esimerkki!

Tee 5 minuutissa maukas äyriäispasta Tuoreksista, chilitahnasta, kookosmaidosta sekä suolaliemeen säilötyistä Apetit-katkaravuista.


Lue lisää!

Katso 5 min kokkausreseptit ja syö hyvin tiukoista aikatauluista huolimatta.
Tutustu Apetit Tuorekset-tuotteisiin!

Wok-tuotteilla kokkaat nopeat herkut!

 

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000